Oferty pracy Przydatne informacje

Certyfikowane, ogólnopolskie laboratorium genetyczne
testDNA Laboratorium Sp. z o.o.
nawiąże współpracę z pielęgniarkami i położnymi środowiskowo-rodzinnymi
w zakresie poboru materiału do badania (krwi lub wymazu z policzka)
stacjonarnie w punkcie i/lub z dojazdem do domu.
Zapewniamy pełne wsparcie merytoryczne.
e-mail: biuro@testdna.pl
telefon: 570 070761

Dyrekcja Zespołu Opieki Zdrowotnej w Skarżysku-Kamiennej Szpital Powiatowy im. Marii Skłodowskiej-Curie zatrudni od zaraz pielęgniarki/rzy do pracy we wszystkich oddziałach szpitalnych tutejszego Szpitala.

Termin rozpoczęcia pracy – od zaraz.

Oferujemy stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub umowę cywilno-prawną. Warunki płacowe do uzgodnienia bezpośrednio z Dyrektorem ZOZ w Skarżysku-Kamiennej.

Wymagania:
kwalifikacje niezbędne: wykształcenie pielęgniarskie, aktualne prawo wykonywania zawodu.

Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie aplikacji na adres e-mail:
 zoz@zoz.com.pl, npielegniarka@zoz.com.pl lub kontakt telefoniczny pod numerem: 516 209 226, 516 209 338.

Prosimy o dopisanie w dokumentach aplikacyjnych następującej klauzuli: " Zgodnie z art.6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb aktualnej i przyszłych rekrutacji. Zostałem/zostałam poinformowany/a, że wyrażenie zgody jest dobrowolne oraz że mam prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie, a wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na jej podstawie przed jej wycofaniem”.

Oferta Zatrudnienia na stanowisku Pielęgniarki/Pielęgniarza do cewnikowania
w Publicznej Szkole Podstawowej nr 14 Integracyjnej
im. Jana Pawła II w Radomiu
ul. Wierzbicka 81/83
26-600 Radom

SZCZEGÓŁY

Spółka DaVita, poszukujemy kandydatów na stanowiska:

• PIELĘGNIARKA miejsce pracy - Grójec, ul. Piotra Skargi 10 SZCZEGÓŁY
  • PIELĘGNIARKA - miejsce pracy - Kozienice, Aleja Solidarności 5 SZCZEGÓŁY

Oferty pracy w SP ZZOZ Kozienice.
Stanowisko: pielęgniarka/pielęgniarz
Zatrudnienie: umowa o pracę lub cywilnoprawna (umowa kontraktowa lub umowa zlecenie)
Kontakt: Grażyna Mazur z-ca dyr. ds. pielęgniarstwa; 48 67 97 129; gmazur@szpitalkozienice.pl

Akceptuję, nie pokazuj więcej

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informuję, że:

• Administratorami Pani/Pana danych osobowych jest Okręgowa Izba Pielęgniarek i Położnych w Radomiu z siedzibą na ul. Paderewskiego 15, 26-600 Radom.
  • Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w Okręgowej Izbie Pielęgniarek i Położnych w Radomiu z siedzibą na ul. Paderewskiego 15, 26-600 Radom email: orpip@orpip.radom.pl lub listownie na adres: Okręgowa Izba Pielęgniarek i Położnych w Radomiu z siedzibą na ul. Paderewskiego 15, 26-600 Radom;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji zadań wynikających z ustawy z dnia 15 lipca 2011 r. o zawodach pielęgniarki i położnej Dz.U. 2011 nr 174 poz. 1039, ustawy z dnia 1 lipca 2011 r. o samorządzie pielęgniarek i położnych Dz. U. 2011 nr 174 poz. 1038 oraz zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez czas niezbędny do wykonania zadań ADO w związku z realizacją ustawy z dnia 1 lipca 2011 r. o samorządzie pielęgniarek i położnych Dz.U. 2011 nr 174 poz. 1038 oraz przez okres wymagany przez przepisy prawa.
  • Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu.
  • Odbiorcami danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty współpracujące z ADO w celu realizacji zadań wynikających z przepisów prawa.
  • Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego -Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących, narusza przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
  • Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji wskazanego celu.

Akceptuję, nie pokazuj więcej